Het 'C-woord'

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik kan het ‘C-woord’ zo langzamerhand niet meer horen!

Jullie ongetwijfeld ook, dus ga ik het hebben over een ander ‘C-woord’ waar jullie misschien jullie voordeel mee kunnen doen.

Ik bedoel namelijk de ‘C’ van Crocs. Jullie weten wel, die comfortabele maar foeilelijke schoenen waar verpleegkundigen in het ziekenhuis vaak mee lopen. Jullie zullen wel denken: wat heeft dit nu te maken met Ida, die ons styling tips wil geven?

Even terug in de tijd… Op de foto hiernaast zien jullie dat ik in mijn jonge jaren alle schoenen droeg die toen in de mode waren, waaronder deze lange laarzen.

De foto is gemaakt door mijn baas bij een van mijn eerste baantjes, dagblad Het Binnenhof in Zoetermeer. De lange laarzen waren toen helemaal in, maar ze zakten af dus ik werd gek van het gesjor om ze boven mijn knieën te houden. Ik had het er voor over want ik vond ze helemaal te gek.

De lange laarzen heb ik inmiddels aan de wilgen gehangen, ook de hoge hakken en andere ongemakkelijke schoenen. Helaas, maar niet getreurd! Ik heb namelijk ontdekt dat Crocs ook voor vrouwen met lastige voeten, zoals ik, leuke schoenen verkoopt. Ze zijn er in allerlei kleuren en…het voelt alsof je op wolkjes loopt!

Ida de Vreede