Styling workshop voor mijn schoonzussen

Wie mijn styling workshop volgt, weet na afloop 2 dingen. 1. Je kent je figuurtype. Daardoor snap je beter welke kleding jouw lichaam het beste accentueert. 2. Je kent je kleurtype: winter, zomer, herfst of lente. Met deze kennis kun je betere kledingkeuzes maken, waardoor je je prettiger voelt en er stralender en jeugdiger uitziet.

Ook mijn schoonzussen, die ik al meer dan 50 jaar ken, waren razend nieuwsgierig welk kleur- en figuurtype zij zijn. Daarom heb ik hen een workshop gegeven. Eind 60’er jaren leerde ik mijn schoonzussen kennen. Als enig meisje in een gezin met alleen broers, was het even wennen aan zoveel vrouwen in huis. Daarbij kwam dat ik de enige was die geen verkering had. Het was wel eens moeilijk om tegen 3 verliefde stellen aan te kijken. Ik voelde me soms het 7de wiel aan de wagen.

Toch ging dat wennen snel en vond ik het heel gezellig met mijn schoonzussen. Indertijd besefte ik nog niet dat wij zoveel met elkaar gemeen hebben. Onze karakters mogen dan verschillen, maar we hebben een zelfde kijk op het leven en we delen veel dezelfde interesses. Een daarvan is uiterlijke verzorging. Daar besteden we allemaal veel aandacht aan.

Toen ik aan mijn schoonzussen voorstelde om hen een workshop te geven, reageerden ze gelijk enthousiast. We hadden niet alleen een super gezellige middag maar ik kon ieder van hen handige tips en informatie geven.

Ook een keertje meedoen? Hier vind je meer informatie over mijn styling workshops!

Ida de Vreede